542 osoby online (352 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka caprese
Mozzarella 60 g (1/2 średniej kulki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Pomidor 200 g (duża sztuka) Zamienniki
Świeża bazylia 10 g (garść świeżej lub 1 łyżka suszonej) Zamienniki
Energia 318 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 26 g
Węglowodany: 9 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

mozzarellę i pomidora pokroić w plastry. Na talerzu układać na przemian plastry pomidora i sera. Całość polać oliwą, posypać bazylią i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego