545 osób online (354 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka "grecka" z grahamką; herbata
Ser Feta 16% tł. 50 g (1 gruby plaster) Zamienniki
Bułki grahamki 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (2 małe / 1 średni) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Kiełki (mieszanka) 15 g (1 garść) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 290 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 38 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

wymieszać pokrojoną w kostkę fetę, ogórka i pomidory, przyprawić do smaku. Do całości dodać kiełki. Sałatkę można posypać świeżą (alternatywnie suszoną bazylią).

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego