356 osób online (231 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka kurczaka, papryki i makaronu
Śmietana, 12% tłuszczu 20 g (1 łyżka ) Zamienniki
Mięso z kurczaka wędzonego, bez skóry 60 g (3 plastry ) Zamienniki
Makaron razowy 20 g (2-3 łyżki suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 50 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Papryka zielona 50 g (1/4 sztuki) Zamienniki
Musztarda 10 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Energia 200 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 5 g
Węglowodany: 24 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować, dodać pokrojone w kostkę mięso z kurczaka i kawałki papryki. Przyprawić sosem z musztardy i śmietany.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego