500 osób online (325 desktop_mac) (175 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z brokuła, fety i pomidora; herbata
Ser Feta 16% tł. 30 g (2 plasterki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Brokuły 200 g (kilka różyczek) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duży) Zamienniki
Energia 193 kcal
Białko: 13 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 18 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Brokuł podgotować na pół twardo na parze, dodać pokrojoną fetę, pokrojone pomidory, polać oliwą, przyprawić do smaku

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego