442 osoby online (287 desktop_mac) (155 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z brokuła i fasoli
Polędwica sopocka 30 g (3 plastry) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Brokuły 300 g (kilka różyczek) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Fasola biała, konserwowa 120 g (1/2 puszki) Zamienniki
Energia 369 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 37 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

Brokuł podgotować na pół twardo na parze, dodać fasolę, podprazone płatki migdała, pokrojoną polędwicę, polać oliwą, przyprawić do smaku

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego