102 osoby online (66 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z brokuła i fasoli; kefir
Kefir, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Polędwica sopocka 30 g (3 plastry) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Brokuły 300 g (kilka różyczek) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 40 g (4 łyżki) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 445 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 48 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Brokuł podgotować na pół twardo na parze, dodać fasolę, podprazone płatki migdała, pokrojoną polędwicę, polać oliwą, przyprawić do smaku

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego