99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z brokułem, fetą i grzankami; kefir
Kefir, 2% tłuszczu 200 g (1 szklanka) Zamienniki
Ser Feta 16% tł. 30 g (2 plasterki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Chleb żytni staropolski 60 g (2 cienkie kromki) Zamienniki
Brokuły 200 g (kilka różyczek) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duży) Zamienniki
Energia 462 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Brokuł podgotować na pół twardo na parze, dodać pokrojoną fetę, pokrojone pomidory, polać połową oliwy, przyprawić do smaku. Chleb pokroić w kostkę i usmażyć grzanki na łyżeczce oliwy. Grzankami posypać sałatkę.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego