548 osób online (356 desktop_mac) (192 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z brokułów z fasolą i migdałami
Oliwa z oliwek 6 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Brokuły 200 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Fasola biała, konserwowa 120 g (1/2 puszki) Zamienniki
Energia 301 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 32 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

Brokuł podgotować na pół twardo na parze, dodać ugotowaną fasolę, podprazone płatki migdała, polać oliwą, przyprawić do smaku

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego