352 osoby online (229 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli i pomidorów;
Fasola biała, nasiona suche 70 g (1/3 szklanki ) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Majonez domowy z olejem rzepakowym 10 g (2 płaskie łyżeczki) Zamienniki
Energia 303 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

uprzednio namoczoną fasolę ugotować w lekko osolonej wodzie. Pomidora pokroić w kawałki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i przyprawić do smaku ulubionymi ziołami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego