355 osób online (231 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli i pomidorów z ryżem;
Ryż brązowy 20 g (2 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 70 g (1/3 szklanki ) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Energia 296 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 2 g
Węglowodany: 66 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, dodać pokrojonego pomidora i uprzednio ugotowaną fasolę. Całość wymieszać i przyprawić do smaku ulubionymi ziołami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego