199 osób online (129 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli i pomidorów z ryżem;
Ryż brązowy 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 70 g (1/3 szklanki ) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Majonez domowy z olejem rzepakowym 5 g (1 płaskia łyżeczka) Zamienniki
Energia 353 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 6 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, dodać pokrojonego pomidora i uprzednio ugotowaną fasolę. Całość przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego