204 osoby online (132 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli i pomidorów z ryżem
Ryż brązowy 40 g (4 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 70 g (1/3 szklanki ) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Majonez domowy z olejem rzepakowym 12 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Energia 446 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 81 g
Błonnik: 17 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, dodać pokrojonego pomidora i uprzednio ugotowaną fasolę. Całość przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego