204 osoby online (132 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli i pomidorów z ryżem;
Ryż brązowy 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 80 g (1/2 szklanki ) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Majonez domowy z olejem rzepakowym 12 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Energia 443 kcal
Białko: 21 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 80 g
Błonnik: 18 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, dodać pokrojonego pomidora i uprzednio ugotowaną fasolę. Całość przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego