548 osób online (356 desktop_mac) (192 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem musztardowym
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Pomidor 200 g (duża sztuka) Zamienniki
Dynia, pestki 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Sok cytrynowy 6 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Musztarda 10 g (łyżeczka) Zamienniki
Miód akacjowy 14 g (łyżeczka) Zamienniki
Fasola biała, konserwowa 80 g (1/3 puszki) Zamienniki
Sałata rzymska 100 g (3 liście) Zamienniki
Energia 311 kcal
Białko: 12 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 39 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Fasolę opłukać pod bieżącą wodą. Pomidora pokroić w kawałki. Wszystkie składniki na sos wymieszać z odrobiną wody i ewentualnie doprawić ulubionymi ziołami. Pokrojone warzywa polać sosem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego