99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fasoli, pomidorów i papryki z ryżem; herbata
Ryż brązowy 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Fasola biała, nasiona suche 70 g (1/3 szklanki ) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Majonez domowy z olejem rzepakowym 12 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Energia 546 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 102 g
Błonnik: 17 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, dodać pokrojonego pomidora, kawałki papryki i uprzednio ugotowaną fasolę. Całość przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego