197 osób online (128 desktop_mac) (69 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z fetą, bułka i sok pomidorowy
Ser Feta 16% tł. 50 g (1 gruby plaster) Zamienniki
Bułki grahamki 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Ogórek wężowy 100 g (kawałek świeżego) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 małe sztuki) Zamienniki
Kiełki (mieszanka) 10 g (1 mała garść) Zamienniki
Sok pomidorowy 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 329 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 51 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

wymieszać pokrojoną w kostkę fetę, ogórki, cebulę i pomidory. Całość wymieszać, przyprawić do smaku i posypać kiełkami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego