Sałatka z fetą, bułka i sok pomidorowy
Ser Feta 16% tł. | 50 g (1 gruby plaster) | Zamienniki |
Bułki grahamki | 50 g (1 mała sztuka) | Zamienniki |
Cebula | 50 g (1 mała sztuka) | Zamienniki |
Ogórek wężowy | 100 g (kawałek świeżego) | Zamienniki |
Pomidor | 200 g (2 małe sztuki) | Zamienniki |
Kiełki (mieszanka) | 10 g (1 mała garść) | Zamienniki |
Sok pomidorowy | 250 g (1 szklanka) | Zamienniki |
Energia | 329 kcal |
Białko: | 19 g |
Tłuszcz: | 10 g |
Węglowodany: | 51 g |
Błonnik: | 10 g |
Sposób przygotowania
wymieszać pokrojoną w kostkę fetę, ogórki, cebulę i pomidory. Całość wymieszać, przyprawić do smaku i posypać kiełkami.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego