358 osób online (233 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z grillowanym indykiem i warzywami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (3-4 łyżki) Zamienniki
Mięso z piersi indyka, bez skóry 100 g (mały kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Kapusta pekińska 50 g (3-4 liście) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Energia 209 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 11 g
Błonnik: 2 g
Sposób przygotowania

mięso delikatnie posolić i obsypać ulubionymi ziołami a następnie grillować do miękkości w folii aluminiowej. Gotowe mięso pokroić w paseczki. Umyte warzywa pokroić i połączyć razem z mięsem. Całość wymieszać, skropić oliwą w polać jogurtem. Przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego