557 osób online (362 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z grillowanym indykiem i warzywami; herbata
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 200 g (1 niepełna szklanka) Zamienniki
Mięso z piersi indyka, bez skóry 100 g (mały kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 15 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Kapusta pekińska 50 g (3-4 liście) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka ) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 357 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 18 g
Błonnik: 2 g
Sposób przygotowania

mięso delikatnie posolić i obsypać ulubionymi ziołami a następnie grillować do miękkości w folii aluminiowej. Gotowe mięso pokroić w paseczki. Umyte warzywa pokroić i połączyć razem z mięsem. Całość wymieszać, dodać oliwę i polać jogurtem. Przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego