202 osoby online (131 desktop_mac) (71 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z grillowanym indykiem i warzywami; jogurt
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek ) Zamienniki
Mięso z piersi indyka, bez skóry 150 g (średni kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki) Zamienniki
Kapusta pekińska 50 g (3-4 liście) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka ) Zamienniki
Energia 554 kcal
Białko: 44 g
Tłuszcz: 31 g
Węglowodany: 27 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

mięso delikatnie posolić i obsypać ulubionymi ziołami a następnie grillować do miękkości w folii aluminiowej. Gotowe mięso pokroić w paseczki. Umyte warzywa pokroić i połączyć razem z mięsem. Całość wymieszać, dodać oliwę i przyprawić do smaku. Jogurt zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego