496 osób online (322 desktop_mac) (174 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z jajkiem, cykorią i pomidorami, pieczywo; herbata
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 197 kcal
Białko: 12 g
Tłuszcz: 6 g
Węglowodany: 29 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

jajko ugotować na twardo i pokroić w cząstki. Dodać pokrojonego pomidora i cykorię. Całość wymieszać i przyprawić do smaku. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego