355 osób online (231 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z jajkiem, cykorią i pomidorami, pieczywo; herbata
Jaja kurze całe 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Olej słonecznikowy 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka) Zamienniki
Cykoria 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 296 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 27 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

jajka ugotować na twardo i pokroić w cząstki. Dodać pokrojonego pomidora i cykorię. Całość skropić olejem, wymieszać i przyprawić do smaku. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego