509 osób online (331 desktop_mac) (178 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z jajkiem, cykorią i pomidorami z olejem; herbata
Jaja kurze całe 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Olej słonecznikowy 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Cykoria 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 198 kcal
Białko: 9 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 9 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

jajko ugotować na twardo i pokroić w cząstki. Dodać pokrojonego pomidora i cykorię. Całość skropić olejem, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego