253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z kapusty pekińskiej i pomidorów z grzankami; jogurt
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 80 g (1 kromka) Zamienniki
Kapusta pekińska 50 g (3-4 liście) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 małe sztuki ) Zamienniki
Energia 448 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 65 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

umytą kapustę i obrane ze skóry pomidory pokroić, połączyć i wymieszać. Całość skropić oliwą i przyprawić do smaku. Z chleba zrobić grzanki i posypać gotową sałatkę. Jogurt zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego