198 osób online (129 desktop_mac) (69 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z kapusty pekińskiej i pomidorów z grzankami; jogurt
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 80 g (1 kromka) Zamienniki
Kapusta pekińska 50 g (3-4 liście) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Energia 552 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 28 g
Węglowodany: 66 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

umytą kapustę i obrane ze skóry pomidory pokroić, połączyć i wymieszać. Całość skropić oliwą i przyprawić do smaku. Z chleba zrobić grzanki i posypać gotową sałatkę. Jogurt zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego