Sałatka z makaronu, kurczaka i papryki
Mięso z kurczaka wędzonego, bez skóry | 40 g (2 plastry ) | Zamienniki |
Makaron razowy | 30 g (3 łyżki suchego) | Zamienniki |
Papryka czerwona | 50 g (1/4 sztuki) | Zamienniki |
Papryka zielona | 50 g (1/4 sztuki) | Zamienniki |
Musztarda | 10 g (1 płaska łyżka) | Zamienniki |
Energia | 190 kcal |
Białko: | 14 g |
Tłuszcz: | 2 g |
Węglowodany: | 31 g |
Błonnik: | 3 g |
Sposób przygotowania
makaron ugotować, dodać pokrojone w kostkę mięso z kurczaka i kawałki papryki. Przyprawić musztardą i ulubionymi ziołami do smaku.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego