549 osób online (357 desktop_mac) (192 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z makaronu, kurczaka i papryki
Śmietana, 12% tłuszczu 20 g (1 łyżka) Zamienniki
Mięso z kurczaka wędzonego, bez skóry 100 g (kawałek) Zamienniki
Makaron dwujajeczny 20 g (2 łyżki suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Musztarda 20 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 278 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 6 g
Węglowodany: 32 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować, dodać pokrojone w kostkę mięso z kurczaka i paprykę. Przyprawić sosem z musztardy i śmietany.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego