255 osób online (166 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z makaronu, kurczaka i papryki
Śmietana, 12% tłuszczu 40 g (2 łyżki) Zamienniki
Mięso z kurczaka wędzonego, bez skóry 100 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Makaron dwujajeczny 40 g (4 łyżki suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Musztarda 20 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 467 kcal
Białko: 31 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 48 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować, dodać pokrojone w kostkę mięso z kurczaka i paprykę. Przyprawić sosem z musztardy, śmietany i oliwy.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego