150 osób online (97 desktop_mac) (53 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z makaronu, kurczaka i papryki
Śmietana, 12% tłuszczu 40 g (2 łyżki) Zamienniki
Mięso z kurczaka wędzonego, bez skóry 100 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka ) Zamienniki
Makaron dwujajeczny 70 g (7 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Musztarda 20 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 535 kcal
Białko: 34 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 71 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować, dodać pokrojone w kostkę mięso z kurczaka i paprykę. Przyprawić sosem z musztardy, oliwy i śmietany.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego