562 osoby online (365 desktop_mac) (197 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z ryżem i tuńczykiem
Tuńczyk w wodzie 100 g (3 łyżki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 70 g (5 płaskich łyżek) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Energia 512 kcal
Białko: 31 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 76 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Ryż ugotować, dodać pokrojoną pparykę, groszek, dodać oliwy, sól, pieprz i ostrą paprykę do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego