100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z ryżem i tuńczykiem; herbata
Tuńczyk w oleju 100 g (2/3 puszki) Zamienniki
Ryż brązowy 100 g (pół szklanki) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Sałata 20 g (3-4 liście ) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 552 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 80 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Pomidora umyć, pokroić w cząstki i dodać porwaną sałatę. Całość wymieszać, połączyć z tuńczykiem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego