356 osób online (231 desktop_mac) (125 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z ryżu, kurczaka i papryki;
Noga (udo) kurczaka 100 g (1 mała sztuka wędzona) Zamienniki
Ryż brązowy 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Papryka zielona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Majonez domowy z olejem rzepakowym 5 g (1 płaska łyżeczka) Zamienniki
Energia 308 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 28 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, dodać pokrojoną paprykę i kawałki kurczaka. Całość przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego