155 osób online (101 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z ryżu, tuńczyka, papryki i groszku
Tuńczyk w wodzie 100 g (3 łyżki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Ryż brązowy 50 g (3 łyżki suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 100 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Energia 447 kcal
Białko: 30 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 61 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Ryż ugotować, dodać pokrojoną paprykę, groszek, oliwę, sól, pieprz i ostrą paprykę do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego