200 osób online (130 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z ryżu, tuńczyka, papryki i groszku
Tuńczyk w wodzie 100 g (3 łyżki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka) Zamienniki
Ryż brązowy 25 g (2 łyżki suchego) Zamienniki
Papryka czerwona 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Groszek zielony, konserwowy, bez zalewy 30 g (1/4 szklanki) Zamienniki
Energia 254 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 7 g
Węglowodany: 27 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Ryż ugotować, dodać tuńczyka, pokrojoną paprykę, groszek, dodać oliwy, sól, pieprz i ostrą paprykę do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego