350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z tuńczyka i ogórka z grzankami
Tuńczyk w wodzie 60 g (1/2 puszki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 30 g (1 kromka) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 200 g (10 sztuk) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (1-2 sztuki) Zamienniki
Sałata rzymska 100 g (3 liście) Zamienniki
Energia 241 kcal
Białko: 18 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 30 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Porwać sałatę, pokroić ogórki i tuńczyka rozdrobnić, wszystko wymieszać, polać oliwą i doprawić ulubionyi ziołami. Z pieczywa zrobić grzanki (pokroić w kostkę i podmsażyć na suchej patelni.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego