255 osób online (166 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z tuńczyka i ogórka z grzankami
Tuńczyk w wodzie 60 g (1/2 puszki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka ) Zamienniki
Chleb graham 50 g (2 kromki) Zamienniki
Pomidorki koktajlowe 100 g (5 sztuk) Zamienniki
Ogórek kwaszony 50 g (1 sztuka) Zamienniki
Sałata rzymska 100 g (3 liście) Zamienniki
Energia 259 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 32 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Porwać sałatę, pokroić pomidorki i ogórka, tuńczyka rozdrobnić, wszystko wymieszać, polać oliwą i doprawić ulubionyi ziołami. Z pieczywa zrobić grzanki (pokroić w kostkę i podmsażyć na suchej patelni.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego