446 osób online (290 desktop_mac) (156 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z tuńczyka i ogórka z grzankami; herbata
Tuńczyk w wodzie 100 g (1 mała puszka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Chleb żytni jasny 60 g (1,5 kromki) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (1-2 sztuki) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 343 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 37 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać pokrojonego ogórka i grzanki przygotowane z chleba (chleb pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni). Całość wymieszać, skropić cytryną, oliwą i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego