100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z tuńczyka i ogórka z grzankami; herbata
Tuńczyk w wodzie 165 g (1 średnia puszka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Chleb żytni jasny 80 g (2 kromki) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (1-2 sztuki) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 540 kcal
Białko: 39 g
Tłuszcz: 23 g
Węglowodany: 48 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać pokrojonego ogórka i grzanki przygotowane z chleba (chleb pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni). Całość wymieszać, skropić cytryną, dodać oliwę i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego