347 osób online (225 desktop_mac) (122 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z tuńczyka, ogórka z kaszą bulgur
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 40 g (2 łyzki stołowe) Zamienniki
Tuńczyk w wodzie 60 g (1/2 puszki) Zamienniki
Rukola 60 g (2 garści) Zamienniki
Ogórek kwaszony 100 g (1-2 sztuki) Zamienniki
Dynia, pestki 20 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Sok cytrynowy 20 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Kasza bulgur 20 g (2 łyzki stołowe) Zamienniki
Energia 293 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 23 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać pokrojonego ogórka, wymieszać z ugotowaną kaszą wymieszaną z jogurtem i ulubionymi ziołami, rukolą i uprażonymi pestkami dyni. Całość wymieszać, skropić cytryną i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego