100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałatka z tuńczykiem i awokado, bułka owsiana
Tuńczyk w wodzie 60 g (1/2 puszki) Zamienniki
Oliwa z oliwek 18 g (3 łyżeczki ) Zamienniki
Bułka owsiana 50 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała ) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Sałata 100 g (kilka liści) Zamienniki
Awokado 60 g (1/2 małej sztuki) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 566 kcal
Białko: 23 g
Tłuszcz: 36 g
Węglowodany: 46 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Do umytej sałaty dodać tuńczyka, obrane i pokrojone awokado, cebulę, pomidora i podprażone płatki migdałowe. Doprawić solą, sokiem z cytryny, polać oliwą

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego