Serek wiejski z siemieniem i rzodkiewką
| Serek wiejski | 200 g (opakowanie) | Zamienniki |
| Chleb żytni razowy | 90 g (3 kromki) | Zamienniki |
| Rzodkiewka | 100 g (8 sztuk) | Zamienniki |
| Szczypiorek | 10 g (2 łyżki stołowe) | Zamienniki |
| Siemię lniane | 5 g (łyżeczka) | Zamienniki |
| Energia | 437 kcal |
| Białko: | 32 g |
| Tłuszcz: | 13 g |
| Węglowodany: | 59 g |
| Błonnik: | 12 g |
Sposób przygotowania
Posiekać warzywa, wymieszać z serekiem i mielonym siemieniem lnianym, jeść z pieczywem.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
