300 osób online (195 desktop_mac) (105 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Serek wiejski z siemieniem i rzodkiewką
Serek wiejski 200 g (opakowanie) Zamienniki
Chleb żytni razowy 90 g (3 kromki) Zamienniki
Rzodkiewka 100 g (8 sztuk) Zamienniki
Szczypiorek 10 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Siemię lniane 5 g (łyżeczka) Zamienniki
Energia 437 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 59 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

Posiekać warzywa, wymieszać z serekiem i mielonym siemieniem lnianym, jeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego