Serek z awokado i kiełkami, pieczywo
Chleb żytni razowy | 60 g (2 kromki) | Zamienniki |
Awokado | 70 g (1/2 sztuki) | Zamienniki |
Pomidory suszone z oleju | 20 g (sztuka) | Zamienniki |
Serek wiejski, light | 150 g (opakowanie) | Zamienniki |
Kiełki luceryny/brokuła/rzodkiewki | 20 g (porcja) | Zamienniki |
Energia | 416 kcal |
Białko: | 23 g |
Tłuszcz: | 20 g |
Węglowodany: | 42 g |
Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
Pomidory suszone drobno posiekać. Wymieszać pokrojone w kostkę awokado z pomidorem, kiełkami i serkiem, doprawić do smaku pieprzem i ziołami. Jeść z peiczywem.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego