350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Śledź w sosie pomidorowym z chrupkim pieczywem, surówka z kapusty kiszonej
Śledź w sosie pomidorowym 80 g (1/2 puszki) Zamienniki
Chleb chrupki 11 g (1 kromka typu light) Zamienniki
Marchew 100 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Pietruszka, liście 5 g (1 łyżka posiekanej ) Zamienniki
Kapusta kwaszona 150 g (4-5 łyżek poszatkowanej ) Zamienniki
Energia 210 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 9 g
Węglowodany: 24 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

marchewkę zetrzeć na tarce z drobnymi otworami, wymieszać z kapustą kwaszoną i natką pietruszki. Zjeść ze śledziem i chrupkim pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego