300 osób online (195 desktop_mac) (105 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sola na parze i surówka z kapusty z olejem
Sola, świeża 150 g (2 średnie filety) Zamienniki
Olej rzepakowy 18 g (1/5 łyżki stołowej) Zamienniki
Cebula 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Kapusta biała 100 g (kawałek) Zamienniki
Marchew 100 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Energia 362 kcal
Białko: 30 g
Tłuszcz: 21 g
Węglowodany: 21 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Pybę delikatnie posolić i ugotować na parze, podawać skropioną cytryną. Kapustę pokroić, dodać kawałki cebuli i startą na tarce marchew, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego