99 osób online (64 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sola na parze i surówka z kapusty z olejem; sok wielowarzywny
Sola, świeża 200 g (2 średnie filety) Zamienniki
Olej słonecznikowy 30 g (2 duże łyżki ) Zamienniki
Cebula 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Kapusta biała 100 g (kawałek) Zamienniki
Marchew 100 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Cytryna 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Sok wielowarzywny 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 598 kcal
Białko: 42 g
Tłuszcz: 35 g
Węglowodany: 42 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

rybę delikatnie posolić i ugotować na parze, serwować z cytryną. Kapustę pokroić, dodać kawałki cebuli i startą na tarce marchew, polać olejem i przyprawić do smaku. Popić sokiem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego