253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sola na parze, surówka z kapusty i pomidorowa kasza gryczana
Sola, świeża 150 g (2 średnie filety) Zamienniki
Olej rzepakowy 18 g (1/5 łyżki stołowej) Zamienniki
Kasza gryczana 30 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Cebula 50 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Kapusta biała 100 g (kawałek) Zamienniki
Marchew 100 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Sok wielowarzywny 125 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Energia 494 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 49 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

Rybę delikatnie posolić i ugotować na parze, podawać skropioną cytryną. Kapustę pokroić, dodać kawałki cebuli i startą na tarce marchew, polać olejem i przyprawić do smaku. Kaszę ugotować w soku warzywnym z wodą tak aby wchłonęła płyn i doprawić ulybionymi przyprawami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego