247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sola na parze, ziemniaki, surówka z kapusty; sok wielowarzywny
Sola, świeża 150 g (2 średnie filety) Zamienniki
Olej słonecznikowy 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Kapusta biała 100 g (kawałek) Zamienniki
Marchew 100 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Ziemniaki, średnio 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Sok wielowarzywny 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Energia 508 kcal
Białko: 36 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 72 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

rybę delikatnie posolić i ugotować na parze, serwować z cytryną. Ziemniaki ugotować w lekko osolonej wodzie. Kapustę pokroić, dodać kawałki cebuli i startą na tarce marchew, polać olejem i przyprawić do smaku. Popić sokiem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego