397 osób online (258 desktop_mac) (139 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti pełnoziarniste z indykiem i pomidorami
Mięso z udźca indyka, bez skóry 150 g (1,5 porcja) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti 50 g (mała porcja) Zamienniki
Pomidor 150 g (średnia sztuka) Zamienniki
Energia 459 kcal
Białko: 36 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 42 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na patelni z oliwą i obranymi ze skórki pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego