253 osoby online (164 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti pełnoziarniste z mięsem mielonym i pomidorami
Wołowina, rozbratel 100 g (kawałek mielonego) Zamienniki
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron spaghetti pełnoziarnisty 50 g (mała porcja) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 małe sztuki) Zamienniki
Energia 401 kcal
Białko: 25 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 39 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Mięso poddusić na oleju razem z obranymi ze skórki pomidorami, całość przyprawić ulubionymi ziołami oraz solą i pieprzem do smaku. Podawać z gotowym makaronem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego