100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Spaghetti pełnoziarniste z pomidorami, parmezanem i świeżą bazylią
Ser, Parmezan 8 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron spaghetti 70 g (porcja) Zamienniki
Pomidor 200 g (2 sztuki ) Zamienniki
Świeża bazylia 2 g (garść) Zamienniki
Grys sojowy 30 g (porcja) Zamienniki
Energia 513 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 64 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Grys zalać wrzącym bulionem warzywnym. Obrane ze skórki pomidory pokroić w kawałki i lekko poddusić z oliwą, całość przyprawić bazylią lub oregano, solą i pieprzem do smaku. makaron polać sosem, posypać parmezanem i świeżą bazylią.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego